Mini-camping

Camping "De Merenburger" is een kleine, gezellige (mini)familiecamping. Er zijn 19 seizoenplaatsen en verder is er op het middenterrein plaats voor enkele tenten en caravans. Op de camping zijn sanitaire voorzieningen (douche / toilet) en stroom aanwezig. Er is echter geen kampwinkel, kantine e.d. Op ongeveer 3km is in Stompwijk een supermarkt.

caming20151

 Trekkersveld camping

Ligging

Luchtfoto campingDe camping is landelijk gelegen, tussen de weilanden en omzoomt met bomen. De kinderen kunnen gratis skelteren, schommelen,  en heerlijk spelen op het grasveld. Er is een kleine dierenweide met kippen, geiten en pony's. De camping ligt aan het water, en biedt dus volop mogelijkheden voor varen en vissen. Er is tevens mogelijkheid tot het huren van roeiboten, motorboten en kano's. (Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan)

Ook voor fietsers is De Merenburger een prima uitval basis. In de omgeving zijn vele fietspaden en bewegwijzerde routes.

Wilt u reserveren voor één of meerdere nachten, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De caming is geopend vanaf 1 april tot 1 november.

Tarieven per nacht

 caravan/ tent max. 4 personen  € 15,--
 trekkerstentje max. 2 personen  € 8,--
 extra persoon  € 2,50
 stroom  € 2,50
 toeristen belasting personen < 15 jaar  € 0,00
 toeristen belasting personen > 15 jaar  € 0,59