nl

Boottrailerverhuur

voor de regio: Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Rotterdam

Ben je op zoek naar betrouwbare boottrailer verhuur in de regio Leiden en Den Haag? Zoek niet verder! Bij De Merenburger bieden we hoogwaardige boottrailers voor verhuur aan, perfect geschikt voor het veilig vervoeren van jouw kostbare boot.

Onze Boottrailers

Onze boottrailers zijn ontworpen met het oog op veiligheid en gebruiksgemak. We begrijpen dat het vervoeren van je boot een zorgvuldige planning en de juiste apparatuur vereist, en daarom bieden we een breed scala aan trailers in verschillende maten en specificaties. Of je nu een kleine motorboot of een zeilboot hebt, we hebben de perfecte trailer voor jou.

Waarom kiezen voor onze boottrailers?

1. Verschillende formaten

Of je nu een kleine sloep, een speedboot of een grotere zeilboot hebt, we hebben boottrailers in verschillende formaten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons deskundige personeel helpt je graag bij het kiezen van de juiste trailer voor jouw boot.

2. Kwaliteit en Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze boottrailers zijn grondig geïnspecteerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren. Je kunt erop vertrouwen dat je boot veilig en stabiel wordt vervoerd.

3. Deskundig Advies

Wij helpen u des gewenst  bij het kiezen van de juiste boottrailer voor jouw specifieke boot en behoeften. We begrijpen dat elke boot uniek is, en we bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat je de beste oplossing krijgt.

4. Betaalbaarheid

We begrijpen dat het bezitten van een boot al duur genoeg kan zijn. Daarom bieden we concurrerende tarieven voor onze boottrailer verhuur diensten, zodat je kunt genieten van de vrijheid van het varen zonder je zorgen te hoeven maken over hoge kosten voor transport. U huurt al een trailer vanaf € 40,- per dag. Naast de huur betaalt een borg van € 250,- en bij ophalen moet u zich dubbel te legitimeren:

met een rijbewijs of ID kaart of paspoort. Daarnaast dient u een niet ouder dan 30 dagen bankafschrift of salarisstrook ( met uw adresgegevens) te overleggen.

Boot mee op vakantie; 3 weken huren = 2 weken betalen

Hoe Werkt Het?

Het huren van een boottrailer bij ons is eenvoudig. U kunt onderaan de pagina online de trailer van uw keuze boeken of neem gewoon contact met ons op via telefoon of het contact formulier en vertel ons over je boot en je transportbehoeften. We zullen je voorzien van alle informatie die je nodig hebt en je helpen bij het plannen van je trailerhuur.

Contact

Wacht niet langer! Als je op zoek bent naar betrouwbare en hoogwaardige boottrailer verhuur staan wij voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het vervoeren van je boot.

Klik hier voor de algemene voorwaarden

 

boot Reserveren