nl

Camping

Mini-camping De Merenburger in Leidschendam

Camping De Merenburger is een kleine, gezellige (mini)familiecamping in Leidschendam. Er zijn 19 seizoenplaatsen en verder is er op het middenterrein plaats voor enkele tenten. ( niet voor caravans of campers) Op de camping zijn sanitaire voorzieningen (douche / toilet) en stroom aanwezig. Er is echter geen kampwinkel en kantine. Op ongeveer 3 km is in Stompwijk een supermarkt waar u terecht kunt voor uw boodschappen.

Ligging van camping De Merenburger

De camping is landelijk gelegen tussen de weilanden en omzoomt met bomen. De kinderen kunnen op Camping De Merenburger gratis skelteren, schommelen, trampoline springen en heerlijk spelen op het grasveld. Er is een kleine dierenweide met pony's die geborsteld en verzorgd mogen worden. De camping ligt aan het water, en biedt dus volop mogelijkheden voor varen en vissen. Er is tevens mogelijkheid tot het huren van roeiboten, motorboten en kano's. (Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan)

Ook voor fietsers is Camping De Merenburger een prima uitvalbasis. In de omgeving van Leidschendam zijn vele fietspaden en bewegwijzerde routes.

Onze camping is geopend vanaf 1 april tot 1 november.

Tarieven per nacht op onze camping

  • Tent max. 4 personen €15,-
  • Trekkerstentje max. 2 personen €10-
  • Extra persoon € 2,50
  • Stroom € 2,50
  • toeristenbelasting > 15 jr p.p.p.n. € 1,85

Wilt u reserveren voor één of meerdere nachten op onze camping in Leidschendam, vul dan het contactformulier in op onze contactpagina of neem direct contact met ons op via mail of telefoon.

Klik hier om de huurovereenkomst/campingreglement voor een vaste plaats in te zien.

boot Reserveren