nl

Over ons

De Merenburger: al 90 jaar bootverhuur

Bootverhuur en Kanoverhuur De Merenburger bestaat al meer dan 90 jaar en is ooit begonnen met het verhuren van roeiboten/ visboten. Later is daar motorboot, boottrailer en kano/ kajak verhuur, een kleine camping en een jachthaven bijgekomen. U kunt dus bij ons verschillende typen boten huren. Voor al onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig. Inmiddels is onze vloot uitgebreid met drie elektrische sloepen (fluisterboot)

U vindt ons op minder dan 25 autominuten van Leiden, Den-Haag en Rotterdam. De Merenburger is gelegen te Stompwijk (Gemeente Leidschendam-Voorburg). Stompwijk is onderdeel van het Land van Wijk en Wouden. Dat is het meest westelijke deel van het Groene Hart van Holland en is ingesloten in de stedenring Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Leiden en Alphen aan de Rijn. Het is een bijzonder gebied, rijk aan natuur, water, oer-Hollandse weidelandschappen en cultuurhistorie.

Met de boot heeft u een unieke blik op dit mooie poldergebied. Vanaf het water ziet alles er toch weer anders uit.

De Merenburger is meer dan alleen bootverhuur. Zo hebben wij ook een jachthaven en een kleine camping. Tevens kunt u bij ons terecht voor het huren van een boottrailer of voor het huren van een motortrailer.

Bootverhuur De Merenburger: voordelig een boot huren

Vanaf Bootverhuur De Merenburger vaart u binnen 10 minuten naar het bij vissers en watersporters populaire recreatiegebied Vlietland. Er wordt op veel verschillende soorten vis gevist, onder andere op karper, snoek en snoekbaars. Bij De Merenburger huurt u voordelig een visboot / roeiboot. 

U kunt een boot per uur of per dag huren. U vaart met de motorboot binnen een uur naar Leiden en binnen 1,5 uur naar de Kagerplassen (De Kaag) of Den-Haag. Bij Bootverhuur De Merenburger kunt u ook een kano of roeiboot huren.

Wij zijn ook geopend op zon- en feestdagen. Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de betreffende algemene voorwaarden van toepassing.

boot Reserveren