nl

Visboot huren in omgeving Leiden

Visboot huren in omgeving Leiden

Wilt u een visboot huren in omgeving Leiden? Een geweldig idee. ’s Morgens  naar de perfecte visstek varen en daar de hele dag blijven, wat wilt u nog meer? Of u nu een beginner bent of een ervaren visser, een paar uurtjes wilt vissen of kiest voor een meerdaags verblijf, in de omgeving van Leiden kunt u genieten van een heerlijke tijd op het water. Uw visboot kunt u huren bij De Merenburger en dat betekent dat u veel mooie visplekken kunt bezoeken. Vanaf onze jachthaven vaart u binnen tien minuten naar het bij vissers en watersporters populaire recreatiegebied Vlietland. Daar wordt op veel verschillende soorten vis gevist, zoals op karper, snoek en snoekbaars.

Waar kunt u vissen?

Onze jachthaven bevindt zich in het Groene Hart en u kunt diverse visstekken bezoeken, bijvoorbeeld bij:

  • Recreatiegebied Vlietland
  • Het poldergebied
  • Het Braassemermeer
  • De Kaag
  • De Hollandse plassen

Een visboot huren met of zonder motor

Gaat u een visboot huren in omgeving Leiden, dan krijgt u bij De Merenburger de Funyak 370 mee, een echte vissersboot, speciaal voor vissers. Deze kunststof visboot kunt u huren met of zonder motor. Als u zelf een buitenboord motor heeft, kunt u de visboot huren zonder motor en uw eigen motor achter de visboot hangen. Een vaarbewijs is niet nodig. Onze visboten zijn allemaal voorzien van opbergvakken en hengelsteunen. Ideaal voor een rustige visdag op de wateren in het Groene Hart.

Kosten voor het huren van een visboot

Bent u een echte sportvisser en wilt u extra voordelig een visboot huren in omgeving Leiden? Dat kan bij Bootverhuur De Merenburger. Wij verhuren onze visboten per uur of per dag, de keuze is helemaal aan u. Van maandag tot en met vrijdag kunt u bij ons een visboot huren voor slechts € 25,- per dag (zonder motor). In het weekend of op feestdagen kost een visboot € 40,- per dag (zonder motor). Wilt u meer weten? Onze visboten vindt u onderaan deze pagina. Bekijk ons aanbod met prijzen en de uitgebreide informatie en reserveer direct!

Naast het huren van een visboot bij De Merenburger kunt u bij ons ook terecht voor het huren van andere soorten boten. 

Visbootverhuur De Merenburger

Vanaf Bootverhuur De Merenburger vaart u binnen 10 minuten naar, het bij vissers en watersporters populaire recreatiegebied, Vlietland. Er wordt daar op veel verschillende soorten vis gevist, zoals op karper, snoek en snoekbaars. Voor het huren van een vissersboot bent u dan ook bij De Merenburger aan het juiste adres. Als u zelf een buitenboord motor heeft, kunt u de visboot huren zonder motor en uw eigen motor achter de visboot hangen. Naast het huren van een visboot kunt u bij ons ook terecht voor het huren van andere soorten boten. 

Huur een visboot

Wilt u een visboot huren bij De Merenburger? Bekijk hieronder ons aanbod met prijzen en uitgebreide informatie en reserveer direct!

boot Reserveren