nl

Boot huren in omgeving Leiden

Boot huren in Leiden en omgeving

Wilt u een boot huren in Leiden en omgeving? Vanaf jachthaven De Merenburger aan de rand van het Groene Hart kunt u prachtige tochten maken naar de grachten van de historische binnenstad van Leiden. Wij hebben roeiboten, kano’s of boten met buitenboord motor te huur voor één tot zeven personen. Als u bij ons een boot wilt huren heeft u daarvoor geen vaarbewijs nodig. Onze boten kunt u huren per uur. Weet u niet precies hoe lang u wegblijft? Dan kunt u ook een boot per middag, avond of dag huren. Vanzelfsprekend is een combinatie van dagdelen ook mogelijk. Wilt u nog langer genieten van de mooie omgeving? Dan kunt u ook op onze camping overnachten en een aantal dagen een boot huren.  

Boot huren Leiden en omgeving?

Bevaar de leukste routes Als u bij ons een boot huurt kunt u direct vanaf onze jachthaven richting het centrum van Leiden varen. De vaartocht naar Leiden is erg mooi en Leiden zelf met haar grachten biedt ook bijzondere taferelen. Wilt u niet per se naar Leiden zelf varen maar in de omgeving een mooie tocht maken? Dan kunt u ook andere prachtige vaartochten maken die u zeker aan zullen spreken. Wij kennen diverse routes die interessant zijn voor een leuke vaartocht. In het poldergebied bijvoorbeeld, of naar de Hollandse Plassen, De Kaag of het Braassemermeer. Natuurlijk kennen we nog veel meer leuke routes en bestemmingen. Bekijk snel onze leukste vaarroute suggesties en beleef een bijzondere dag op het water.  

Boot huren omgeving Leiden? Bekijk de diverse mogelijkheden

Als u een boot wilt huren in Leiden om een bijzondere dag op het water te beleven vindt u bij ons veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een Whaly 370 huren met een buitenboordmotor, een Whaly 435 met een stuurconsole of een toerboot met motor. Wilt u liever een roeiboot huren om een prachtige tocht te maken in Leiden en omgeving of wilt u graag met wat kameraden vissen met een visboot zonder motor? Ook dat is bij ons mogelijk. U kunt bij ons bovendien terecht voor een één- of tweepersoons kajak of een Canadese kano voor drie personen. Welke boot u ook huurt, u bent binnen tien minuten in recreatiegebied Vlietland en met de motorboot binnen een uur in Leiden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een boot huren in Leiden? Lees dan meer Over ons, bekijk snel alle informatie over onze kano- en bootverhuur en leer meer over onze scherpe prijzen.

boot Reserveren