nl

Motorboot huren omgeving Leiden

Motorboot huren Leiden en omgeving

Wilt u een motorboot huren nabij Leiden om op eigen gelegenheid door de historische grachten van de stad te varen? Huur dan een motorboot bij De Merenburger bij recreatiegebied Vlietland. Vanaf onze jachthaven kunt u een prachtige vaartocht richting Leiden maken, waar u al binnen het uur kunt zijn. Met een motorboot naar Leiden varen is een bijzondere ervaring. Onze omgeving is bijzonder mooi, welk jaargetijde het ook is. Daarnaast is de rust van het varen altijd een prettig gevoel en zeker als u een motorboot huurt kunt u heerlijk ontspannen. Voor het huren van een motorboot heeft u bij ons geen vaarbewijs nodig. Onze motorboten zijn te huur per uur, per dagdeel of per dag. Indien u dat wilt kunt u zelfs een motorboot huren voor een paar dagen, bijvoorbeeld als u op onze camping verblijft.

Motorboot huren in Leiden en omgeving?

Maak dan de mooiste tochten. Als u bij ons een motorboot huurt kunt u natuurlijk direct richting het mooie oude centrum van Leiden varen. Maar buiten Leiden heeft De Merenburger vele andere bijzondere vaarroutes te bieden. Bijvoorbeeld een mooie vaartocht naar De Kaag, het Braassemermeer, de Hollandse Plassen of het poldergebied. Wilt u graag naar een bijzondere bestemming varen met uw motorboot? Dan hebben wij ook leuke suggesties die u zeker aan zullen spreken. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden voor het varen met een motorboot in de buurt van Leiden? Bekijk dan snel onze leukste vaarroute suggesties en beleef een bijzondere dag op het water.

Motorboot huren in Leiden, de mogelijkheden

Als u een motorboot wilt huren in Leiden en omgeving om een bijzondere dag op het water te beleven kunt u bij ons terecht voor diverse opties. Zo kunt u kiezen voor een Whaly 370 met een 4pk- 4-takt buitenboord motor. Deze motorboot heeft een rondzit en is geschikt voor vijf tot zes volwassenen. Huurt u liever een motorboot met een stuurconsole? Dan is onze ruime Whaly 435 ideaal. Die is geschikt voor zes tot zeven personen en is zonder ervaring te besturen. Deze leuke motorboot heeft een gezellige rondzit, opbergvakken en een redelijk stille 4-takt 8 pk buitenboord motor die u elektrisch kunt starten. Tevens kunt u een toerboot huren met motor, waarmee u ook leuke tochten kunt maken in de omgeving.

Meer weten?

Wilt u een motorboot huren in Leiden en wilt u meer weten over wat wij te bieden hebben? Lees dan meer Over ons of bekijk alle informatie en prijzen bij onze kano- en bootverhuur.

boot Reserveren