nl

Boot huren in Zuid-Holland

Bootverhuur De Merenburger in Leidschendam (Gemeente Leidschendam-Voorburg) ligt centraal in de provincie Zuid-Holland en is gelegen aan de rand van het Groene Hart. Bootverhuur De Merenburger is in minder dan 20 autominuten te bereiken vanaf Den-Haag, Rotterdam, Leiden, Zoetermeer of Delft.

Motorboot huren in Zuid-Holland

U kunt een motorboot huren in Zuid-Holland met of zonder een stuurconsole. De kosten van het huren van een motorboot in Zuid-Holland zijn bij De Merenburger al vanaf € 25,- per uur en € 90,- per dag. De motorboten die wij verhuren zijn kunststof open motorboten van het merk Whaly. De boten zijn zo goed als onzinkbaar en kunnen tegen een stootje. U kunt onze grootste boot de Whaly 435 (met stuurconsole) al huren voor € 135,- per dag.

Fluisterboot huren in Zuid-Holland

Het is nu ook mogelijk bij ons een fluisterboot (elektrische sloep) te huren. Het betreft een aluminium sloep voorzien van rugsteunen en luxe kussens. De accu is groot genoeg om een dag onbezorgd t varen.

Ontdek Zuid-Holland met een boot

In een dag kunt een deel van Zuid-Holland vanaf het water ontdekken met onze huurboten. U kunt bijvoorbeeld De Vliet afvaren richting Den-Haag en Delft of u gaat de andere richting op naar Leiden, De Kaag. Het is zelfs mogelijk om naar Alphen aan de Rijn of Katwijk te varen wanneer u bij ons een boot huurt. Vanaf het water ziet u Zuid-Holland, zoals u Zuid-Holland nog nooit heeft gezien.

Diverse boten huren in Zuid-Holland

Bij De Merenburger Bootverhuur, kunt u niet alleen een motorboot huren om Zuid-Holland te ontdekken, maar u kunt ook een kano of roeiboot huren. Bootverhuur De Merenburger is uw start voor een leuke dag op het Zuid-Hollandse water met een boot.

Wilt u varen in Zuid-Holland, maar heeft u zelf geen boot? Huur een boot bij De Merenburger Bootverhuur en ontdek Zuid-Holland! Bekijk hieronder ons aanbod huurboten met bijbehorende prijzen en reserveer direct!

boot Reserveren