nl

Kano huren in omgeving Leiden

Kano huren in omgeving Leiden

Wilt u een kano huren in omgeving Leiden? Dat kan bij De Merenburger. Een kano huren is een geweldige manier om (de omgeving van) Leiden vanaf het water te verkennen. Wij verhuren één-persoons kano’s, twee-persoons kano’s of een ruime Canadese kano voor drie personen, waarmee u vanaf het water Leiden en omgeving kunt ontdekken. Vanaf De Merenburger is het ruim 1,5 uur kanoën naar Leiden. U kunt onze kano’s huren per uur, maar een kano huren per dagdeel of dag kan ook. Een kano huren bij De Merenburger betekent dat u veel mooie tochten kunt maken. Wij bevinden ons aan de rand van het Groene Hart en u kunt een vaartocht maken naar:

  • Het poldergebied
  • Recreatiegebied Vlietland
  • De grachten van de historische binnenstad van Leiden

Een kano huren bij De Merenburger

Een kano huren in omgeving Leiden om naar het centrum van Leiden te varen is mogelijk, maar niet voor iedereen weggelegd. Vanaf de Merenburger dient u rekening te houden met minimaal twee uur (of meer) kanovaren. Als dat te ver voor u is, dan kunt u ook natuurlijk ook in de omgeving van Leiden heerlijk kanovaren. Bekijk daarvoor de vaarroutes in de omgeving van De Merenburger.

De kosten van een kano huren

U kunt bij ons al een kano/kajak huren vanaf € 6,- per uur. Als u met de kano naar Leiden vaart, huurt u een kano/kajak voor een voordelig dagtarief vanaf € 20,- per dag. Kanoverhuur De Merenburger is het gehele jaar geopend.

Voor groepen tot 14 personen is kanoverhuur op uw locatie ook mogelijk. Informeer naar de kosten hiervoor.

Bekijk hier ons volledige aanbod voor het huren van een kano of boot in Leiden, of reserveer direct!

Naast kanoverhuur of kajakverhuur kunt u bij ons ook andere soorten boten huren, zoals visboten, motorboten en roeiboten.

boot Reserveren