nl

Sloep huren in omgeving Leiden

Sloep huren in omgeving Leiden

Wilt u een sloep huren in omgeving Leiden? Bij De Merenburger kunt u een elektrische sloep of een motorboot huren en daarmee binnen een uur naar Leiden varen. Onze sloep is een aluminium elektrische sloep geschikt voor 6 tot 8 volwassenen. Daarmee kunt u door de Leidse grachten varen, een bijzondere belevenis. Leiden is namelijk net zoals Amsterdam een prachtige grachtenstad. De historische binnenstad van Leiden heeft in totaal 28 km aan singels en grachten. Het is dus zeker de moeite waard om in de omgeving van Leiden een sloep te huren. Een sloep huren bij De Merenburger betekent dat u ook veel andere mooie tochten kunt maken. Wij bevinden ons aan de rand van het Groene Hart en u kunt een vaartocht maken naar:

  • Recreatiegebied Vlietland
  • Het poldergebied
  • De Kaag, de Hollandse plassen of het Braassemermeer
  • De grachten van de historische binnenstad van Leiden

Huur een sloep en ontdek Leiden

Als u met een sloep door de Leidse grachten vaart, voert die u langs musea, de Leidse hofjes en vele historische gebouwen met prachtige gevels. Daarnaast vindt u op veel plekken nabij de grachten eet- en drinkgelegenheden, vaak met het terras direct aan het water. Door de grachten varen is ontzettend leuk en gezellig. De boten die u huurt bij De Merenburger Bootverhuur zijn uitermate geschikt voor het varen door de grachten van Leiden. De vele lage bruggen in de grachten zijn geen probleem voor onze boten.

Sloep huren omgeving Leiden

Een sloep huren in omgeving Leiden is dé manier om de Leidse grachten te ontdekken, maar ook de omgeving van Leiden is mooi. Een bootje huren bij De Merenburger kan al voor € 90,- per dag. Een motorboot met stuurconsole huren kan al voor € 130,- per dag. Bekijk ons aanbod met alle boten die u kunt huren om het prachtige Leiden vanaf het water te bekijken hieronder. Daar vindt u alle prijzen en aanvullende informatie over het huren van een sloep in omgeving Leiden. Reserveer direct!

Naast sloep verhuur kunt u bij ons ook andere soorten boten huren, zoals kano’s, visboten, motorboten en roeiboten.

Boot huren in omgeving Leiden bij De Merenburger

Een bootje huren is de manier om Leiden vanaf het water te ontdekken. Een bootje huren bij De Merenburger om Leiden te ontdekken kan al voor € 85,- per dag. De motorboot met stuurconsole huren kan al voor € 130,- per dag. 

Bekijk ons aanbod met boten die u kunt huren om het prachtige Leiden vanaf het water te bekijken hieronder. Daar vindt u alle prijzen en aanvullende informatie over het huren van een sloep in omgeving Leiden. Reserveer direct!

boot Reserveren