nl

Motorboot huren omgeving Leiden

Bootje huren Leiden en omstreken

Wilt u een bootje huren en in Leiden om een mooie tocht te maken door de grachten van het historische centrum? Bij jachthaven De Merenburger aan de rand van recreatiegebied Vlietland kunt u diverse boten huren voor een bijzondere dag op het water. Bij ons kunt u een roeiboot huren, een kano of een boot met een buitenboordmotor voor één tot zeven personen. Voor het huren van een bootje in de omgeving Leiden heeft u bij ons geen vaarbewijs nodig. Onze boten zijn te huur per uur, maar indien u verder weg wilt varen is het ook mogelijk om onze boten wat langer te huren. Bijvoorbeeld voor een ochtend, middag of avond of een combinatie van dagdelen. Wilt u nog langer genieten van het huren van een boot in Leiden? Dan kunt u ook overnachten op onze camping.

Bootje huren Leiden en omstreken? Bekijk onze vaarroute suggesties

Wilt u bij ons een bootje huren om naar Leiden te varen? Dan kunt u direct vanaf onze jachthaven richting de binnenstad varen. De route naar Leiden is erg mooi en ook in Leiden zelf zult u kunnen genieten van het varen in de grachten. Wilt u niet alleen naar Leiden varen maar verkent u ook graag de omgeving van Leiden? Dan kennen wij veel bijzondere vaarroutes voor interessante tochten die u zeker aan zullen spreken. Naar De Kaag bij voorbeeld, de Hollandse Plassen, het Braassemermeer of een mooie vaartocht in het poldergebied. Als jachthaven kunnen wij u tevens veel leuke plekken aanbevelen waar u naartoe kunt varen voor een mooie dag op het water. Bekijk snel de meest bijzondere vaarroute suggesties en geniet van een mooie vaartocht.

Bootje huren omgeving Leiden? Bekijk de vele opties

Wilt u een bootje huren in de omgeving Leiden om een bijzondere dag op het water te beleven? Dan vindt u bij ons vele soorten bootjes waar u een leuke tocht mee kunt maken. Met een toerboot met motor bijvoorbeeld kunt u verre tochten maken, zoals met onze Whaly 370 met buitenboordmotor of de Whaly 435 met een stuurconsole. Wilt u liever varen zonder motor? Dan kunt u een roeiboot huren om een tocht te maken naar Leiden of u huurt een één- of tweepersoons kajak of een Canadese kano voor drie personen. Als u graag alleen of met kameraden gaat vissen hebben wij tevens een visboot die u kunt huren. Welk bootje u ook wilt huren, bij ons vandaag bent u binnen tien minuten in het prachtige natuurgebied Vlietland. Wilt u wat langer varen, dan bent u met de motorboot al binnen een uur in Leiden.

Meer weten?

Wilt u een bootje huren in de omgeving Leiden en wilt u meer weten over wat wij te bieden hebben? Lees dan meer Over ons of bekijk alle informatie en prijzen bij onze kano- en bootverhuur.

boot Reserveren