nl

Fluisterboot huren

Fluisterboot huren Vlietlanden

Wilt u een fluisterboot huren nabij de Vlietlanden en in alle rust door de natuur varen? Huur dan een fluisterboot bij De Merenburger. Onze sloep biedt plaats aan 6-8 personen (550 kg) Wij bieden een geweldig startpunt om met een elektrische sloep door een prachtig natuurgebied naar de leukste bestemmingen te varen. Zo vaart u door poldergebied naar recreatiegebied de Vlietlanden. Of u vaart richting de Hollandse Plassen, De Kaag of het Braassemermeer met uw gehuurde elektrische sloep. En wat dacht u van een vaartocht met de fluisterboot naar Leiden? Op die manier ziet u de historische grachten van de binnenstad vanaf een heel ander uitgangspunt.

Wat kan ik verwachten als ik een fluisterboot wil huren?

Gaat u een fluisterboot huren bij de Merenburger, dan krijgt u van ons een Pettersloep 500 mee. Deze aluminium fluisterboot is geschikt voor zes tot acht volwassen personen (max. 550 kg) en de accu is groot genoeg om een dag lang mee te varen. De boot wordt standaard geleverd met luxe zitkussens en rugsteunen. Honden zijn tevens welkom in onze fluisterboot, maar in dat geval leveren wij geen kussens. In onze fluisterboot zijn voldoende compartimenten om uw spullen in op te bergen. Met normaal weer haalt de elektrische sloep een snelheid van ongeveer zeven km per uur. Is de fluisterboot maximaal beladen of staat er veel wind? Reken er dan op dat de snelheid terug kan lopen naar vijf à zes km per uur. Overigens heeft u voor onze fluisterboot of elektrische sloep geen vaarbewijs nodig.

Waarom is een fluisterboot huren zo leuk?

Varen met een fluisterboot is een heel bijzondere ervaring. Omdat onze sloep een elektrische boot is en wordt aangedreven door een elektromotor, hoort u geen lawaai tijdens uw vaartocht. Daarom kunt u onderweg genieten van het kabbelende water, het ruisen van de wind en het fluiten van de vogels. En juist dat maakt een fluisterboot zo leuk! Behalve dat onze fluisterboot erg stil is, is hij ook heel eenvoudig te bedienen. Heeft u nog nooit gevaren? Dan is dat bij het huren van een fluisterboot geen enkel probleem. U heeft geen vaarbewijs nodig en het besturen van de boot wijst zich van zelf. De actieradius van een fluisterboot is namelijk uitstekend, in tegenstelling tot sommige elektrische auto’s. Een ander voordeel van een fluisterboot is dat u uw dagje uit op het water op een milieuvriendelijke manier door kunt brengen.

Ontdek de leukste bestemmingen met uw gehuurde fluisterboot

Wilt u een fluisterboot huren in de Vlietlanden, dan wilt u natuurlijk wel optimaal genieten van de leukste vaarroutes en bestemmingen. Vanaf bootverhuur De Merenburger kunt u diverse leuke vaarroutes kiezen. Bijvoorbeeld naar recreatieplas Vlietland, De Kaag, het Braassemermeer of Katwijk. Ook een bezoek naar Leiden is aan te raden. U bereikt het centrum van Leiden in ongeveer een uur en tien minuten. De fluisterboot heeft een doorvaarthoogte van 0,85 m, en dat betekent dat u met deze elektrische sloep onder vrijwel alle bruggen in Leiden door kunt varen. Een geweldige manier om Leiden te ontdekken! Wilt u nog meer leuke bestemmingen weten? Om het u eenvoudig te maken hebben wij een aantal suggesties voor vaarroutes voor u gemaakt. Kijk op onze pagina vaarroute suggesties

boot Reserveren