nl

Elektrische sloep huren omgeving Leiden

Wilt u een elektrische sloep huren in de omgeving Leiden?

Huur dan een sloep bij De Merenburger. Vanaf onze locatie beleeft u een geweldige vaartocht richting deze gezellige stad. Zo kunt u op weg naar uw bestemming in alle rust genieten van een prachtig polderlandschap en een interessante omgeving. Met uw elektrische sloep of fluisterboot vaart u in stilte in een uur en tien minuten al naar Leiden. Daar kunt u vervolgens een aantal uren genieten in de de binnenstad. Heeft u de historische grachten van Leiden bevaren en van de stad genoten vanaf uw fluisterboot? Dan kunt u de vaartocht terug aanvangen en uw dag op een heerlijk rustige manier afsluiten in de natuur. Wilt u uw dagje varen in Leiden compleet maken? Bestelt u dan tevens een picknick mand voor onderweg. Wij regelen het graag voor u!

Wat kan ik verwachten als ik een elektrische sloep wil huren?

Gaat u bij De Merenburger een elektrische sloep huren om Leiden te bezoeken, dan krijgt u van ons een Pettersloep 500 mee. Dit is een aluminium fluisterboot die ruimte biedt aan maximaal zes tot acht volwassenen met een totaalgewicht van vijfhonderd kilo. Deze stille boot heeft een accu die voldoende energie biedt om er een dag lang mee te kunnen varen. Voor uw comfort biedt deze elektrische sloep heerlijk luxe zitkussens en rugsteunen, zo verloopt uw dagje varen naar Leiden op een prettige manier. Wilt u graag uw hond mee aan boord nemen? Dat is voor ons geen probleem, maar de kussens worden dan niet meegeleverd in verband met mogelijke vlekken en haren. Verder vindt u in de sloep voldoende compartimenten om al uw spullen in op te kunnen bergen. Zo hoeft u niet bang te zijn voor het nat worden of verliezen van uw waardevolle spullen.

Waarom een elektrische sloep huren in de omgeving Leiden?

Een elektrische sloep huren om naar Leiden te varen biedt een geweldige belevenis. Het varen met een boot met een elektromotor zorgt er namelijk voor dat u geen last heeft van lawaai van de motor. Zo kunt u onderweg heerlijk genieten van het ruisen van de wind, het kabbelen van het water en de fluitende vogels. In Leiden zelf kunt u met deze boot ook prima door alle grachten varen. Deze sloep heeft een hoogte van maar 0,85 m, wat betekent dat u met deze stille boot onder vrijwel iedere brug in Leiden door kunt varen. Het voordeel van deze elektrische sloep is bovendien dat hij erg eenvoudig te bedienen is. Zo heeft deze fluisterboot een prima actieradius en kunt u hem eenvoudig besturen in smalle stukken of bochten. Deze elektrische sloep is bovendien milieuvriendelijk door zijn elektrisch aangedreven motor.

boot Reserveren