nl

Fluisterbootje huren

Fluisterboot huren in de omgeving Leiden

Wilt u een fluisterboot huren in Leiden voor een onvergetelijke dag op het water in een fantastische stad? Huur dan een fluisterboot bij De Merenburger. Vanaf onze locatie kunt u genieten van een prachtige en stille vaartocht door de polders, richting de stad Leiden. Met uw fluisterboot vaart u al in een uur en tien minuten naar de binnenstad van Leiden. Daar kunt u vervolgens de middag op het water doorbrengen en de historische grachten bevaren. Heeft u genoten van het drukke leven in de stad, bekeken vanaf het water? Dan kunt u uw heerlijke dagje uit op uw elektrische sloep afsluiten met een vaartocht terug door de natuur. Zo komt u op uw stille boot weer helemaal tot rust. Om uw dag op het water compleet te maken kunt u een heerlijke picknickmand bestellen voor onderweg. Wij regelen het graag voor u!

Wat kan ik verwachten als ik een fluisterboot wil huren?

Als u bij De Merenburger een fluisterboot wilt huren om een dag op het water door te brengen in Leiden, dan krijgt u van ons een Pettersloep 500 mee. Dit is een elektrische sloep van aluminium met een accu die voldoende energie biedt om een hele dag te kunnen varen. Op deze stille boot kunnen zes tot acht volwassen personen plaatsnemen met een totaalgewicht van vijfhonderd kilo. Voor uzelf en uw passagiers bieden wij luxe zitkussens en rugsteunen, zodat iedereen comfortabel en ontspannen van een dagje uit kan genieten. Heeft u een hond en wilt u die graag meenemen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen u in dat geval echter geen zitkussens meegeven, in verband met vlekken en haren. In uw fluisterboot vindt u diverse compartimenten om uw bagage in op te bergen en te beschermen tegen water of verlies.

Waarom een fluisterboot huren in de omgeving Leiden?

Een fluisterboot huren om in Leiden te varen is een geweldige manier om een dag op het water door te brengen. Omdat deze elektrische sloep beschikt over een elektromotor bent u verzekerd van een rustige tocht. Zonder het lawaai van een motor in de natuur kunt u in alle rust genieten van het fluiten van de vogels, het kabbelende water en het ruisen van de wind. Bent u in Leiden aangekomen? Ook dan zult u profiteren van de elektromotor. Bovendien zult u merken dat u met deze fluisterboot onder alle bruggen door kunt varen. De boot is maar 0,85 m hoog en eenvoudig te bedienen. Door de goede actieradius van de boot kunt u hem verder eenvoudig door smalle stukken sturen en gemakkelijk bochten maken. Een elektrische sloep is bovendien ook heel milieuvriendelijk, nóg een voordeel van het huren van een elektrische sloep

boot Reserveren