nl

Motortrailer huren

Vervoer zelf veilig uw motorfiets

De Merenburger, nu ook uw vertrouwde partner voor het huren van een motortrailer in de regio Leidschendam, Den Haag en Leiden! Wij begrijpen de passie voor motorrijden en zijn er om uw avontuur op twee wielen nog eenvoudiger en zorgelozer te maken.

Waarom kiezen voor onze motortrailer?

  1. Veiligheid voorop: Onze motortrailer is ontworpen met de hoogste normen voor veiligheid in gedachten. Uw motorfiets wordt stevig vastgezet en beschermd tijdens het transport, zodat u met gemoedsrust kunt reizen.

  2. Of u nu een enkele motorfiets of meerdere wilt vervoeren. Onze trailer is geschikt voor allerlei soorten motoren, van crossers tot sportfietsen. (niet geschikt voor motoren met verlengde achterbrug)

  3. Onze trailer is geschikt voor maximaal 3 kleine motoren. Eigen gewicht trailer is 175 kg en het laadvermogen is 575 kg. De trailer is ongeremd. Rijbewijs B is dus voldoende.
  4. Gemak: Het huren van een motortrailer bij De Merenburger is eenvoudig en snel. U kunt online reserveren en daarna de trailer ophalen en terug brengen bij ons in Leidschendam en wij zorgen ervoor dat u snel de weg op kunt.

  5. Betaalbaarheid: Wij bieden concurrerende tarieven voor onze motortrailerverhuur, zodat u uw passie voor motorrijden kunt volgen zonder uw budget te overschrijden

  6. Flexibele huuropties: Of u nu een motortrailer nodig heeft voor een dag, een weekend of langer, wij bieden flexibele huuropties die aansluiten bij uw behoeften.

U huurt de motortrailer als voor € 35,- per dag en € 100,- per week. Professioneel bevestigingsmateriaal (van Acebikes) kunt u voor € 5 erbij huren. Let op: naast de huur betaald u een borg van € 250,-,

Reserveer vandaag nog uw motortrailer

Reserveer eenvoudig online of neem contact op met ons voor meer informatie.

boot Reserveren